Post by eechidenacer on Feb 18, 2022 5:35:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ FPS Offline Strike - War Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ FPS Offline Strike - War Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ több aranyat csal ▞▞▞
▞▞▞ FPS Offline Strike - War Games 2022 version ▞▞▞
MuziGo – Minden ami kell egy zenéhez.
Jó, bár csak egy stearing .ila game lipo vizuli kinoma van benne
Rossz utazás, annyi hirdetés jelenik meg játék közben,
FPS Commando Shooting Games Приключенски ilqo
Jó játék, de kevésbé jó a grafika. Stílusossá kell tenni, mint a hegység stb. Ennyi.......
A Yalghaar: egy nemzet, egy hadsereg, egy háború
Minden ok nélkül összeomlott...
5 csillagot adtam, mert csak 5 csillagos felülvizsgálatot mutatnak, így mindenki tudja, mennyire nem jó ez a játék, csak hirdetések, nincsenek jó vezérlők
Reklámok mindig elveszi a szórakozás a játék.... Állandó! Nem csak ez, hanem bizonyos frissítésekért is fizetni kell, ez állandó. Potenciálisan nagyszerű játék, sajnos tönkretette a kapzsiság. Javasoljuk, hogy keress egy másik játékot, amely nem bombázna szeméttel.
AnimeAddicts Fórum Archívum
Csak többjátékos, és ez h*t NIGUSSIE HAS BEEN TOUGH for TOUGH DE
Keresés: stratégia - Android játékok topikja - Prohardver
Töltse FRAG Pro Shooter Androidra.
A Riot Games, a Wargaming és egyéb játékfejlesztők Nyugat és Kelet-európai befektetéseinek hatása is szignifikáns lehet,.
A játék jó volt, néhány szint nagyon egyszerű, de arra kérlek, hogy növeld a fegyverek számát
A játék csodálatos ... pubg vagy freefire érzetet kölcsönöz... de néhány dolgon változtatni kell... 1. Az ugató kutyák. 2.beállítások , hogy a kijelző beállításait úgy tudjuk tartani, ahogy szeretnénk. 3. A grafikának kicsit fejlettebbnek kell lennie.. Akkor ez a játék tökéletes lesz ..és 5 csillagos játék..👍💗
A játék jó, de gyerekeknek való
Dance Clash: Ballet vs Hip Hop ง่ายๆ wni
Ez egy nagyszerű alkalmazás, de a grafikája világosabb lesz
Modern Ops - Multiplayer FPS Äventyr olrw
Gun Free To Fire : Shooting Games- Free Shooter Games
Tartalom. 26. oldal Warcraft III. 46. oldal: Neverwinter Nights ...
Nagyon hülye játék. Ne pazarolja az idejét a játék letöltésével. A grafika hülye, a vezérlők pedig átverés.... Tudsz ennél jobbat is csinálni
Krafika nem jó de én játék jó
az első 1 percben 3 hirdetés plusz a tetején lévő hirdetés... komolyan, ha azt akarod, hogy az emberek egy kicsit élvezzék a játékot, ne jelenítsen meg ilyen gyakran hirdetéseket... Tudom, hogy a hirdetésmentes verzió megvásárlása, de mégis szégyenletes magatartás.
Csodálatos grafika, de nem szereti a pubg lite-ot
Új játék, nem igazán játszottam ezzel a játékkal. De ez b folyamatosan megjelenik hirdetésként. Ezért úgy döntöttem, hogy letöltöm és kipróbálom. Inkább játéknak tűnik totál nooboknak. A fiatalabb generáció, mondhatnám a mai generáció. De mivel offline játszható, azt hiszem, megtartom, és meglátom, hogyan fejlődik. Ne okozzon csalódást a fejlesztőknek. SOK SZERENCSÉT!
Battle Combat Strike - PvP FPS ผจญภัย ctl
Ahogy telepítem a játékot, azt írja, hogy az Fps commondo.. nem válaszol, kb egy hetet kell várnom, hogy jól kezdjen fonódni, de egyébként jó játék
Ez az alkalmazás egy jó alkalmazás, de valójában a fő probléma az, hogy sok hirdetést tartalmaz, és van még egy probléma, hogy a bűn városa és Duston városa nem megfelelő hely az ellenségek megölésére, amelyeket nagyon nem szeretek a bűn városa és Duston városa csak egy helyen kell barangolnunk, ezért vágtam két pontot.
Azt hiszem, szeretem a játék grafikáját és beállításait. Így azonnal elkezdtem vele játszani.
Nagyon rossz játék. Ha növeli az érzékenységet, akkor sokkal jobbnak kell lennie. És adjunk hozzá több fegyvert.
0 csillagra értékelem, mert nagyon rossz játék, és a team deathmacth nagyon gyenge, mert mindig nyerek a csapatjátékban és a grafika jó
Rossz játékmenet, a grafika nem rossz, a vezérlés nem rossz, de a játékmenet
Több grafika kell és jó
Van egy 1 csillagos játékom, ami nagyon jó, de a hirdetés nagyon kemény nem ebben a játékban kérlek ne add meg a hirdetést, de nagyon hasznos, ellenőrizze és nagyon keményen múlt el, és próbálja ki ezt a játékot ok szeretem őt
Szerintem ez az egyik legjobb és megfizethető FPS játék most, nagyon egyszerű pályák vannak és nagyon gyors a betöltés is, fantasztikus kezdő FPS-eseknek,🇬🇭🇬🇭😙 szóval hálás köszönetemért 5 csillagot adok neked
Nagyon nagy szükség lenne több grafikára, és nem jó a cél 😕 sokat várnak
Ez egy jó játék, szeretem ezt a játékot
Hogyan lehet megtekinteni a CCTV kamera képeit egy mobiltelefonon Android és Symbian ... 15 fps 2. 2010-12-10. 651. Heti Hírmondó TV-SAT, CCTV, WLAN.