Post by eechidenacer on Feb 18, 2022 5:41:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Criminal Case ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Criminal Case IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy zvyšujú výdrž ▞▞▞
▞▞▞ Criminal Case 2022 version ▞▞▞
Nie je to hra, skôr len umelá inteligencia cicajúca peniaze, ktorá využíva ohromné techniky hypnózy. Počkajte a vypočujte si každé 3 riadky príbehu alebo zaplaťte svoje ťažko zarobené peniaze, aby ste si ich mohli vypočuť teraz, atď... Môžete si kúpiť veľa príbehových kníh a románov, ak ušetríte čas a peniaze...
GAMESKIP – rozšírenie pre Firefox (sk)
Hrám túto hru takmer 2 roky a milujem ju, jediné, čo by som zmenil, by bola rýchlejšie nahromadenie energie a to, že by to nestálo 20 energie na jedno hranie, ako keby som mal možnosť pozerať sa na urobte energiu 10 na 30 minút alebo tak niečo, inak je to skvelá hra
Reklama, ktorá sa netočí s krajinou telefónu. Na pokračovanie hry potrebujete priateľov. Na ďalší prípad treba čakať príliš dlho.
Condemned: Criminal Origins je gold - CzechGamer
Nebaví ma to proste ale na 3hviezdy
super hra^_^^_^^_^^_^^_^
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game Aksiyon rsmq
Áno... Hra je zábavná a návyková. Energia sa minie tak rýchlo, že môžete hrať len chvíľu, kým sa buď budete musieť dobrovoľne prihlásiť na sledovanie reklám výmenou za energiu, alebo si energiu kúpiť. Och, a mince a energia spolu vôbec nesúvisia. Keď však dosiahnete vyššiu úroveň, získate plnú energetickú tyčinku a vaši partneri vám dajú 2 energetické body za to, že sa s nimi podelíte o svoje šťastné karty. Takže áno, v podstate strávite viac času mimo hry čakaním na dobitie energie
Je to najlepšia vyšetrovacia hra!! Ja to proste milujem😍 Keď sa nudím a nemám Wi-Fi počas cestovania, tak si jednoducho zahrám CRIMINAL CASE. Milujem aj jeho hudbu. Pri hraní máte pocit, že naozaj riešite prípad😉😉 A je to vzdelávacia pre deti, ktoré túto hru hrajú Študenti, ktorí sa študujú na vysokej, univerzite alebo strednej škole, im môže pomôcť stať sa právnikom NAJLEPŠIA HRA EVER!!
Criminal Case Äventyr yxpu
Ako mnoho iných hier, dostanete sa tak ďaleko, potom dostanete peniaze, aby ste mohli pokračovať. Toto je, keď vyskočím z lode. Ak chcete, kúpte si vopred cenu, aby si ľudia mohli hru užiť celú bez všetkých odpadkov.
Veľmi pekná hra podľa mňa.Príbeh je zaujímavý a každý zločin je jedinečný a zábavný na vyriešenie.Iní sa sťažujú na energiu, ale môžete si pozrieť voliteľnú reklamu na energiu, takže je to fajn. Tiež mám všetkých 8 z tejto hry, takže keď došla vám energia alebo musíte na niečo čakať, idem si zahrať ďalšiu. Jediná sťažnosť, ktorú mám, je, že reklamy sa príliš opakujú. Začína to byť naozaj otravné, keďže sa tá istá reklama opakuje znova a znova. je možné uložiť náš pokrok s gmailom.
Od aktualizácie aplikácie sa všetka moja ušetrená energia minula na nevyhnutné minimum. Reklamy sú neúprosné, pribúdajú takmer po každej scéne, ktorú dokončím. Bol som hráčom od začiatku, ale problémy, ktoré sa dejú po aktualizácii aplikácie a čokoľvek, čo sa deje medzi touto hrou a Facebookom... ľudí kŕmia a ja som jedným z nich.
Hral som predchádzajúce verzie trestného prípadu. Nepovažujem to za zaujímavé, pretože hra je navrhnutá s motívom prinútiť ľudí, aby kupovali veci, a nezameriavať sa na to, aby bola hra zaujímavá. Odinštalované. Hľadajte ďalšie zaujímavé verzie.
Milujem túto hru. Je moja najobľúbenejšia zo všetkých hier. Nemám však priateľov, ktorí to hrajú a je to úplne na hovno, keď konečne vyriešite prípad a ste pripravení ísť vyriešiť ďalší, ale musíte mať 3 priateľov, ktorí vám pomôžu s odomknutím, alebo počkajte 24 hodín, kým budete môcť začať nový prípad. Toto je na hovno. Odvtedy nerobí žiadne. Pred niekoľkými rokmi som hru ukončil a nevedel som si spomenúť, prečo som ju vymazal. Ale teraz si spomínam. Pravdepodobne znova prestane. Musím počkať 24 HODÍN, je to hlúposť, pretože teraz mám čas. Arggg veľmi frustrujúce.
Skvelá hra. Má vzrušujúci dej a je to trochu náročné. Problém mám len s energetickou tyčinkou. Hranie úrovne stojí príliš veľa energie a na hranie máte len málo energie. Na opätovné naplnenie energetickej tyčinky musíte dlho čakať.
velmi dobra hra😀
Hral som túto hru pred rokmi a bola to zábava. Kedysi ste dokázali hrať aj hod. Teraz sú ako ostatní. Peniaze motivovaný a smädný. Sheisty o energii a reklamách na energiu zadarmo. Práve som nainštaloval pred 2 sekundami a odinštalujem o 5 minút neskôr. Je smutné, ako peniaze hýbu svetom. Zábava a zábava je to najmenej, čo vývojárov zaujíma. Uctievajú všemohúceho $$ bill. WU Tang to povedal najlepšie, Cash Rule Everything Around Me-C.R.E.A.M.
The Case of the Missing Treasure: the detectives crack fiendish codes to catch a daring thief who is targeting London's famous museums.
Vyskakovacie reklamy zničili túto hru. . Pozerám dosť reklám na zvýšenie energie. Nepotrebujem, aby vyskakovali po 2 vyšetreniach. Sú to tiež tie otravné, z ktorých nemôžete po 5 sekundách vycúvať, a tie, ktoré vás požiadajú o hranie. Museli ste ich odinštalovať z frustrácie.
Mám problém v prvom rade hra sa neukladá do zariadenia a potrebujem iba pripojenie na Facebook, takže prišiel môj bratranec, ktorý použil svoje fb id a prihlásil sa namiesto môjho a keď som klikol na spojiť sa s Facebookom, okamžite sa to spojilo s účtom môjho bratranca. Celá moja hra sa dostala na jej účet. Prosím pomôžte mi. Ako to môžem opraviť
Táto hra je úžasná, ale fakt, že po prvom prípade musíte doslova čakať, kým vaši priatelia na Facebooku urobia papiere, ak nemáte nikoho, kto by si túto hru zahral s tým, ako by ste mali pokračovať?
Criminal Case Avventura mxgi
Čo obsahuje novú aktualizáciu? Lebo ta z minuleho mesiaca je cela zle.. vsetky jedlo vzala a nahradila energiu a nalepkami.. cele zle ta minula aktualizacia
Parada
Hra je skvelá. Užívam si to. Čo sa mi veľmi nepáči, sú reklamy. Vždy, keď dokončím úroveň, zobrazí sa reklama. Je to veľmi nepríjemné a brzdí to pôžitok z hry. Počet reklám by sa mal znížiť, inak bude veľa ľudí naštvaných do tej miery, že nechcú pokračovať v hraní tejto hry.
Na postup v prípade potrebujete hviezdy, tieto hviezdy získate mriežkovaním rovnakého zločinu (hľadaním skrytých predmetov), potom si zahráte minihru a musíte čakať 3 hodiny na dokončenie „analýzy“ a môžete len preskočiť so skutočnými peniazmi. Oh, a keď sa pokúsite prejsť na nový prípad, musíte počkať 24 hodín alebo pozvať 3 ľudí na Facebooku, aby si zahrali hru. Toto bola pre mňa posledná kvapka. Je to skutočne zábavné hrať, ale vývojári sú tak chamtiví, že je to takmer nehrateľné.
Je to jednoduchá zábava, ale vymazal som to v 8 mestách. Nepripájajte sa na Facebook. Keď to urobíte, Facebook zostane otvorený natrvalo. Ak odpojíte Facebook, prinútia vás reštartovať celú hru na telefóne. Je to dobrá hra, ale to, čo som práve spomenul, nasáva loptičky, takže som to okamžite vymazal. Existuje mnoho ďalších hier, ktoré vás nenútia natrvalo otvárať osobné sociálne médiá
Ak máte radi skryté obrázkové hry, kriminálne drámy a záhady, potom túto hru vrelo odporúčam!
Dobrá hra ma baví❤
Crime City. DOSAmiga. 30.12.1992. Crime Code. PC. 30.12.2018. Crime Time. DOSC64Amiga. 30.12.1990. Criminal Case. iOSbrowser. 27.08.2014.
Táto hra sa mi veľmi páčila, užíval som si jej hrateľnosť a tešil som sa na ďalšiu hádanku, len aby sa mi objavilo vyskakovacie okno, aby som zaplatil viac alebo zdieľal na Facebooku a pridali sa priatelia, čo nikdy nerád robím ľuďom, zatiaľ som z toho sklamaný ďalšia „bezplatná“ hra nie je úplne zadarmo. Už som do hry vložil čas a sledoval reklamy, v ktorých by hra mala pokračovať rovnakým spôsobom.
Criminal Case Dobrodružné smos
Tovar hra bud minimálna energia.
Hru som si užíval, kým som sa nedostal na úroveň 56 a nebol som nútený presunúť sa do pacifického zálivu. Stratil som všetky moje (188 000 $) domáceho maznáčika atď. Zlodej by sa mal preniesť.