Post by eechidenacer on Feb 18, 2022 5:47:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Grow SwordMaster - Idle Action Rpg ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Grow SwordMaster - Idle Action Rpg IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu çok para ▞▞▞
▞▞▞ Grow SwordMaster - Idle Action Rpg 2022 version ▞▞▞
Uygulamayı kapatıp yeniden başlatana kadar ses açılamadı.
Çünkü bu şimdiye kadar gördüğüm en önemli oyun.
Fena değil
Bu oyunu oynamaktan zevk alıyorum tek sorun tılsım sayfalarının düşme oranı. 12 sayfam var ve artık elde edemiyorum. Bu bir hata mı?
Kazanmak için ödeme yapmadığı ve keyifli bir kahve molası oyunu sunduğu için bu oyundan oldukça memnunum.
Bruh, resimde görebileceğiniz gibi, ahbap 11. aşamada ve zaten bir destansı var Fis oyununun çöp olduğunu söylemiyorum ama onu seviyorum, gud çalışmasına devam et ama üzgünüm geliştiriciler onu kaldırmak zorundayım tamam güle güle UwU
Çok yavaş ilerleme, daha yüksek puan verirdim ama dürüst olmak gerekirse, bundan biraz daha hızlı ilerlemeniz gerekir.
Bu iyi ama toplum içinde hüzünle tartışabilirsen daha iyi olur.
Çok ilgili, keyifli. Şu ana kadar sadece birinci bölgenin sonuna geldik ama iyi görünüyor. Henüz ödeme duvarı yok.
Bu oyunu seviyorum, geliştiriciler gibi havalı Ne olursa olsun, dünya keşfinde bir aşamayı bitirerek seviye atladığımda, sonraki aşamayı diğer aşamayı bitir'e tıklarsam, ana sayfaya dönüp seviye atlayana kadar herhangi bir exp alamıyorum Animasyon lütfen düzeltin
ekleme oyunu
Fena değil
Çok eğlenceli ve yaratıcı bir oyun Müziği gerçekten çok seviyorum ve oyun eğlencelidir Tek şikayetim düşman hareket animasyonlarının çok hızlı olması ama bunun dışında harika bir oyun ve herkesin oynamasını tavsiye ederim
Bu çok güzel bir oyun) aslında herhangi bir hata fark etmedim!)
👍
bu iyi bir oyun... oynaması kolay~ ama G.M. daha fazla ücretsiz hediye ekleyebilirsiniz(elmas/Kristal...çevrimdışıyken Reklam filmi/zindan saatini güncelleyin...daha fazla malzeme kazanmak kolay... Teşekkürler G.M.^^
OMG PLZ BUNUN GİBİ DAHA FAZLA OYUN YAPIN
Çok eğlenceli ve zaman alıcı, bu covid19 salgını sırasında vakit geçirmek için harika.
oynamak çok güzel 100.000 jetonum ve 68.500 yakutum var
Bu oyun eğlenceli ama sıkıcı olabiliyor ama zaman öldürmek istiyorsan zaman öldürüyor
Fena değil, keşke bir çiftçilik ekleselerdi, yeniden başlatma fikri gibi x10 kötü bir fikir değildi ama eşyaların veya xp'nin toplanmasına katkıda bulunmuyor
s*kmek
Grow SwordMaster - Idle Action Rpg Παιχνίδια ρόλων xmwm
Wi-Fi veya verilerinizden reklamları önlemek için
Oyun harika gerçekten herhangi bir sorun görmüyorum aksaklık yok kopma yok bu yüzden bu oyunu oynamanızı tavsiye ederim
iyi oyun bayıldım oyunun daha fazla güncellemeye ihtiyacı var hoşçakal
dostum lütfen beni bu versiyonun ücretsiz VIP'si yap lütfen dostum ben ona 5 yıldız veriyorum dostum pls sadece bir şans
Oyun tamam. Ama geçerli bir kupon kodu bulabilirsem iyi olur.
Havalı
Tamam. İyi zaman yolcusu. Ancak madende para toplamanıza izin vermediği bir sorun var. Artı, madeni yükseltmek için bir seçenek olması gerektiğini düşünüyorum.
Gerçekten iyi bir oyun olabilir, ama şimdi çok dengesiz. Normal bir hızda seviye atlıyorsunuz ve kelimenin tam anlamıyla 21. seviyeye ulaştığınızda, en yüksek seviyenizdeki bir zindanda seviye atlamak için yaklaşık bin savaş yapıyorsunuz. Bence bu bir bug ama neyse, 21 lvl'ye geldiğinizde oyunda ilerleme kaydedememeniz günler alıyor. Güncelleme: Oyunu kaldırdığımda daha da kötüleşti ve birkaç gün sonra ona yeni bir şans verdim, ancak açarken Google Play'den kaydetmeme rağmen tüm ilerlememi kaybettim!
oyundan gerçekten zevk alıyorum
Benimki 2 gün sonra para toplamama izin vermiyor.....
Size doğru yeşil oyun uzaktan kumandaları var, gerçekten eğlenceli olduğunu biliyorsunuz oldukça iyi.
Çok güçlü ve yaratıcı!
Grow SwordMaster - Idle Action Rpg Игре улога obi
Sizi meşgul etmeye yetecek kadar meydan okuma ile hızlı ve eğlenceli. Biraz gacha oyunu ama f2p için bile adil görünüyor.
Bu oyun çöp asf!!!
Bu şimdiye kadar oynadığım en dombs oyunu çok sıkıcı bu ne oyun ben bakayım sıkıcı ha
Çok dengeli ve eğlenceli ben beğendim
Checkers სამაგიდო pfr
bu iç içe
Müthiş oyun, hızlı bir şekilde değerli taşlar kazanın ve oyunu oynamak için "enerji" yok.
소드마스터 키우기 롤플레잉 gsf
Bu, bir süredir sahip olduğum en havalı oyun sağlam çalışmaya devam et
Şu anda bu 2 olarak kaldı, dün gece madencilik seçeneğini yaptım ve toplamaya hazır 48k jeton vardı..... hiç kaydedilmedi. Bu çok hayal kırıklığı yarattı.
Grow SwordMaster - Idle Action Rpg Nhập vai gufh
Mükemmel oyun, doğru derecede ilgi çekici
bu epik
Bu oyun gerçekten eğlenceli olabilir. Ancak, kazanmak için öde oyunları bile, oyuncuyu zamanları için ödüllendirmeniz gerektiğini bilir. Düşme oranı olaylarında bile, bir santim ilerlemeden önce kendinizi bir ay boyunca bir duvarın arkasında sıkışmış bulacaksınız. Kahramanları birleştirmek size neredeyse hiçbir zaman daha kaliteli bir kahraman vermez. Kırmızı ve mor aşamalara ulaştığınızda, yine de gri malzemeler alacaksınız. Kitaplardan 62 sayfam var, maksimum deks, tüm kırmızı ve mor teçhizat ve patrona ulaşmadan önce hala 3 atış var. ZAMAN KAYBI!
Oynaması gerçekten eğlenceli, ancak madenden altın toplamanın zamanın sadece %10'unda işe yaraması ve günlük giriş ödüllerinin de öylece kaybolma eğiliminde olması dışında.
Oyunun soooooo iyi olduğunu ne söyleyeceğimi bilmiyorum, bu yüzden bu 5 yıldızı değerlendiriyorum