Post by jugodgaterspost on Feb 18, 2022 12:07:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ جنگ تاکتیکی ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ جنگ تاکتیکی IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب ها همه را افزایش می دهد ▞▞▞
▞▞▞ جنگ تاکتیکی 2022 version ▞▞▞
Tactical War: turn de aparare joc Strategie zup
بنابراین من تمام سطوح را با 3 ستاره شکست دادم، در ابتدا برای برخی از سطوح سخت بود، اما توانستم از آن عبور کنم. من امیدوارم که سطوح با بازی طولانی تر از سر گرفته شود، به عنوان مثال اجازه دهید تا زمانی که در نهایت بمیرید. وقتی به 20/20 رسیدم به سختی خوب می شد. و سپس سطح به پایان رسید، هنوز هم میخواستم ببینم اگر بازی اجازه بیشتری به آن بدهد، چقدر سرگرمکنندهتر خواهد بود. من بیش از 100 هزار پول پس انداز کردم و همه چیز را برای ارتقا خریدم، بنابراین فقط بی پول جمع می کردم.
بازی بدی نیست
این بازی واقعن عالیه 😍😍اما😪حیف کی من توی مرحله ی ۲ گیر کردم😭😭😥😥🥵😭😱
گرافیک ومراحلش خیلییییی ساده.س هنگی زیادداره داخل بازی کارامدنبودن سلاحومهمتش تاحدودی استپ نکردن بموقه بازی ک بخای چیدمان&آرایش دفاعتو بهترکنی!
لطفاً تعداد مراحل بازی رو بیشتر کنید این بازی واقعاً زیبایه
اگر بازی به شما اجازه استفاده از آنها را نمی دهد، چرا f می توانید ارتقاء بخرید؟ هر سطح دارای مجموعه ای از برج ها است که می توانید از آنها استفاده کنید و تمام. آسیاب کردن معنایی ندارد. اگر نتوانید آن را درست شکست دهید، آن را شکست نخواهید داد. حتی اگر آپدیت ها را با پول نقد irl خریداری کنید، باز هم نمی توانید از آنها استفاده کنید. کاش میدانستم ابدی کجا زندگی میکند
هیچوقت نقد درستی نداشت، اما بازی اعتیادآور بود، برای ما ساده بود، کمی خستهکننده بود اما بازی را سرگرمکننده کرد. Gg
خیلی خوبه
بازی بسیار ساده گذر زمان عالی هنگامی که در پرواز هستید، این بازی نیازی به اتصال به اینترنت ندارد، بنابراین سرگرمی بسیار خوبی را ارائه می دهد. اما ارزش سرگرمی کوتاه مدت است. شما می توانید تمام اجناس موجود در فروشگاه را به سرعت و به راحتی خریداری کنید. بنابراین انتظار نداشته باشید که این یک بازی طولانی مدت باشد که ماه ها بازی می کنید. شما احتمالاً می توانید از تمام چالش ها در هفته ها یا روزها عبور کنید.
باید هر چه زودتر آپدیت شود و مرحله های جدید اضافه شود
خیلی سخته این بازی سرگرم کننده است، اما نیاز به تکرار سطوح بی شمار برای پول ارتقا، آن را خراب می کند. سطح 6 تقریبا غیرممکن است. زمانی که تانک ها به اطراف می آیند، فقط برای دو برجک پول کافی دارید، نه برای بیرون آوردن یک تانک. ویرایش: من سعی کردم از "Abilities" استفاده کنم و توانستم در سطح 6 با 1HP سمت چپ فشار بیاورم و آخرین تانک درست در پایگاه من کشته شد. اگر فقط دکمه افزایش سرعت بیشتر داشتیم...
سرگرم کننده است، اما قطعا برای بازی پول پرداخت کنید. بدون صرف پول واقعی از سطح 2 عبور نخواهید کرد.
عالییییییییییی❤️❤️
اپدیت اسلحه هاش چرته و زود تموم میشه
بازی خوبی است اما سطوح کافی نیست
احساس می کنید یک بازی کوچک خوب است تا زمانی که متوجه شوید قیمت برج ها بیشتر از آن چیزی است که می توانید کسب کنید و هیچ ارتقای برای آن وجود ندارد. شما در نهایت فقط وقت خود را برای به دست آوردن پول برای ارتقاهایی که در واقع کار زیادی نمی کنند تلف می کنید.
به وضوح تعداد زیادی از بررسی های جعلی. بازی بسیار ساده با چند نوع برج. مجبور به تکرار سطوح برای ارتقاء برج ها یا پرداخت پول واقعی. بدون صرف هزینه، بازی را می توان به طور کامل در 3 ساعت یا کمتر به پایان رساند. چند سطح آخر چالش برانگیز نیستند، آنها فقط یک بازی تکراری هستند.
به طور کلی یک بازی بسیار سرگرم کننده است، کمتر یک بازی TD واقعی، بیشتر یک بازی پازل TD است. اما با این وجود خیلی سرگرم کننده بود. من یک 4 می دهم زیرا اگرچه بسیار سرگرم کننده است، و توصیه می کنم.. بسیار عالی است اگر بعد از اینکه آن را شکست دادید یک حالت سندباکس/بی پایان وجود داشت یا چیزی دیگر، نوعی دلیل برای دانلود کردن و ادامه بازی، یا فقط کاری را که میخواستم در تمام مدتی که در حال پرواز بودم انجام دهم و برجهای دیوانهکنندهای داشته باشم که من را به شکست ناپذیر نزدیک کند.. اما در کل بسیار سرگرمکننده است، قطعاً آن را امتحان کنید..😊👍
Taktiskt krig: Tower Defense spel Strategi xdrb
🤪
ارتقاء بیشتری ندارید؟ دیگر سلاح جدیدی ندارید؟ سطح بالاتر سخت است و ارتقاهای شما فقط برای سطوح پایین تر خوب هستند که برای سطوح بالاتر 8 و بالاتر بسیار سخت هستند.
به سطوح بیشتری نیاز دارید... 6 ساعت طول کشید تا 20 سطح به پایان برسد... آیا سطوح بیشتری را اضافه می کنید یا باید بازی را حذف نصب کنم؟؟؟..... ستاره ها بدون به روز رسانی حذف می شوند. شروع به اضافه کردن برخی ارتقاء دهید وگرنه این کار با شکست مواجه خواهد شد. من می دانم که شما قبلاً مقدار زیادی پول به دست آورده اید.اما اضافه کردن برخی از سطوح این بازی بسیار آسان است
Tactical War: Tower Defense Game 전략 zwa
بازی فوق العاده ای بود که خیلی دوستش داشتم اما فقط 20 ماموریتش بود... 2 ساعت گذشت و مجبور شدم بازی رو پاک کنم...
خوب
یکی از بهترینها تو سبک خودش هست . منتها تعداد مراحلش کمه و یک روزه میشه بازی رو تمام کرد .
زیاد به آن نیست. فقط 20 سطح وجود دارد. من فقط بعد از چند روز همه چیز را به حداکثر رساندم. اگر چیزهای بیشتری در آن وجود داشت، بازی خوبی بود.
من پول غیرقابل خرج دارم: لطفاً سطوح حداکثری بیشتری در برجها داشته باشم، مدتها قبل از اینکه بازی را شکست دهم، نسخههای ارتقاء برای خرید تمام شده بود یا احساس میکردم که برجهای من بازی را به خوبی اداره میکنند.
من با ساخت یک بازی TD موافق نیستم که شما را ملزم به درک دقیق محل قرارگیری و نیاز به ارتقاء برای هر برج جداگانه کند. این بازی به شما نیاز دارد که به طور خاص بسازید و ارتقا دهید. اگر این کار را نکنید، بازنده می شوید. هیچ آزادی خلاقانه ای وجود ندارد «تاکتیک» در دفاع تاکتیکی حتی وجود ندارد.
خیلی خوبه همه انرژی هارو گرفتم ولی مرحله خیلی سخته چیکار کنم
Anger of stick 5 : zombie Akcja tpzh
این بازی را دوست دارم، این بازی پر زرق و برق نیست، کیفیت خوبی ندارد، و در مورد بازی بسیار اعتیاد آور است، و چند ساعت قبل از اینکه متوجه شوید می گذرید، واقعاً باعث می شود در مورد قرار دادن سلاح با دقت فکر کنید! فقط سمت پایین آن بدون حالت "بی پایان" و فقط 30 سطح، اشتباه نکنید، من هنوز همان سطوح را دوباره پخش می کنم و از آنها لذت می برم، اما دوست دارم سطوح بیشتری اضافه شوند! و احتمالا چند سلاح دیگر؟
من چند سال است که بازی دفاع از برج را انجام نداده ام اما خوشحالم که این بازی را بازی کردم، بازی کاملاً لذت بخش است و تسلط بر آن چندان آسان نیست، که چیز خوبی است، اما تا زمانی که بازی نکنم اجازه نخواهم داد که سطحی بالاتر برود. هر سه ستاره طلایی را در هر کدام گرفتهاید، امتحان کنید ناامید نخواهید شد. بازی را نصب کنید و لذت ببرید!
Taktická Válka: Tower Defense Game Strategie nead
چچچچچچچچچچچچچچچچچچچس
واقعا خوب. پتانسیل زیادی دارد. به سطوح بیشتر، ارتقاء بیشتر و احتمالاً حالت موج بی پایان نیاز دارد. به غیر از این یکی از بهترین بازی های دفاع از برج است.
بازی خوبی
بازی بسیار محکم با این حال، برای به پایان رساندن یک ماموریت جدید، باید خیلی کار کنید. ولی بازی خوبیه
واقعا عالیه گرافیک خوب، ارتقاء خوب، نقشه های چالش برانگیز و همه چیز، اما تنها 20 سطح وجود دارد. دوستش داشتم ولی الان تموم شد😶🤕. ناامید کننده
ساده اما سرگرم کننده، خوب است که گزینه های دیگری برای خرج کردن ارز درون بازی در اختیار داشته باشید. همه ارتقاء انجام شده است اما چیزی برای دریافت باقی نمانده است