Post by thumbbafirmnewra on Mar 17, 2022 7:42:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Marvel Pinball ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Marvel Pinball IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Mīklas, lai palielinātu kristālus ▞▞▞
▞▞▞ Marvel Pinball 2022 version ▞▞▞
Vienreizēja autentifikācijas problēma ir atrisināta. Joprojām vajadzētu būt nedaudz rāvējošs, bet citādi stabila spēle.
Avarē, atverot gan manā tālrunī, gan cilnē. Nosūtīja uzņēmumam e-pastu, bet atbildes vēl nav. Pat nedēļas nogalēs es domāju, ka kādam vajadzētu nodarboties ar tehnisko atbalstu. Šķiet, ka tā nav tikai man, daudziem ir tāda pati problēma. atjauninājums 25.06.14. — vairs nav avārijas un tikko nopirka World War Hulk galdu. Ļoti patīkami.
Jautrs pinbols, bet bagijs. Spēle ir tieši tāda, kādu es vēlos no pinbola spēles: fizika ir precīza, un galdi ir labi tematiski un izaicinoši. Problēmas, ar kurām saskaros ar lietotni, ir šādas: 1) ļoti plaša problēma, kad ekrāna apakšdaļa ir nogriezta (šeit Pixel 4) un 2) es nevaru pierakstīties pakalpojumā Google Play, tā vienkārši bezgalīgi mēģina pierakstīties bez panākumiem. Diezgan nozīmīgas kļūdas, kas sabojā citādi labu spēli
Jūs saņemat vienu galdu, uz kura spēlēt, un pēc tam jums ir jāmaksā, lai spēlētu jebkuru citu, un spēle vispār neatbilst ekrānam. Šausmīga spēle, ietaupiet naudu.
Man patīk šī spēle tikpat ļoti kā filma! Nevar beigt spēlēt!
Labi, bez kavēšanās... tikai izvēles jautājums no tabulas uz tabulu
Labs, bet dārgs
<a href=""></a>
Tiešām labs Pinball FX 2 Marvel galdu ports! Tam ir pienācīgas skārienvadības ierīces, un mūzika un sfx nav manāmi saspiesti vai tamlīdzīgi. 10/10 ieteiktu!
Bet jā, kā Rob teica, mans tālrunis turpina avarēt dažu mana tālruņa kļūdu dēļ, un lietotne to īsti neapstrādā, tāpēc, lūdzu, palīdziet man ar šo paldies.
Marvel Pinball 아케이드 ssqs
Marvel Pinball Arkade cehy
Lieliska bumbas kontrole un spilgti interesanti interaktīvi dēļi. Vienīgais mīnuss ir tikai 1 dēlis pēc iegādes, viens par otru maksā 2 eiro.
Laggy flipper reakcija un tikai viens līmenis bez IAp. Nav daudz, lai viens dēlis ir pieejams, tāpēc man ir jāpieņem, ka pārējais ir sliktāks.
Būtu piecas zvaigznes, bet pleznas pieskāriena zona ir novietota neērti un nepārtraukti parādās pauzes ekrāns. Pārāk aizkustinošs. Tomēr galdi ir forši.
Lieliska spēle gandrīz tikpat laba kā īsta pinbola mašīna
Es pat redzēju 3DS versiju, taču tajā ir tikai 3 tabulas. Man labāk patīk spēlēt planšetdatorā, jo tam ir vieglāk pieskarties. Es pastāvīgi saņemu notekcaurules, un patiesībā es diezgan labi spēlēju pinbolu, virtuālo un fizisko.
Tajā teikts, ka neizdevās pārbaudīt spēles licenci. Mēģināja atinstalēt un pārinstalēt
Darbi netiek ielādēti, kad tas tika izdarīts, tas iestrēdzis 100% neatvērs lgv40
Nevar startēt, tiek parādīts ziņojums "Pārbauda spēles licenci" un pēc tam lietotne tiek aizvērta. Izdzēsts.
Kopš 2015. gada martā viņi pievienoja Zirnekļcilvēka tabulu lietotnei Zen Pinball, šajā lietotnē ir visas tajā esošās tabulas un vēl desmitiem citu. i., ja vien jums nav lielas investīcijas šīs lietotnes tabulās, galvenā Zen lietotne patiešām atrodas tur, kur tā atrodas.
Es nevaru atvērt spēli, un tā apstājas, kad to atveru. Lūdzu, palīdziet
Marvel Pinball Arcade ucs
Lieliski, izņemot tagad, tas ir iestrēdzis uz šī teiciena, ka tā pārbauda spēles licenci ... tāpēc pēc visas lejupielādes es pat nevaru spēlēt to stulbumu ... jā, es esmu nedaudz sarūgtināts ... tāpēc es esmu mainās no piecām zvaigznēm uz trīs...
Es pat nevaru redzēt visu ekrānu. Augšpusē un apakšā ir tikai melns ekrāns. Tas apgrūtina kaut ko izvēlēties, jo tas ir tikai minējums.
Neļaujiet sevi vilināt ar cenu. Tajā ir iekļauts tikai viens galds, un par visiem pārējiem ir jāmaksā par spēlēšanu. Spēle ir tikai ok. Tās nav tradicionālās trīs bumbas, tad spēle beigusies. Šķiet, ka tas turpinās kādu laiku bez iemesla. Jūs maksājat tikai par grafiku un Marvel licenci.
labi spēlēt, lieliska grafika, mani uzjautrina
jā skaņa. mazliet grūti, bet tas padara to interesantāku.
Jā nav slikti
Lūdzu, apvienojiet kontu ar zen pinball
Tas ir ok par pinbola spēli. Joprojām mācās visas smalkās un smalkās lietas.
Es nedomāju, ka ir jāmaksā par spēli, tad atkal jāmaksā par galdiem
Kā iepriekš
Es arī ienīstu, ka melo, tur ir rakstīts, ka visi šie galdi ir pieejami, bet patiesībā ir tikai viens, tad tas iekasē maksu par pārējiem galdiem.
Pēc restartēšanas tālrunis tagad darbojas lieliski un diezgan pienācīgi tālrunī
Man likās, ka dabūšu skudrcilvēka galdu. Ļoti maldinoši. Esmu ļoti sarūgtināts!!!!
forša spēle
Patīk, lai kamera būtu nedaudz labāka
Galīgais laika slepkava
Jauki a.k.a Boljug
Spēle neder uz ekrāna. Jums nav piekļuves navigācijas pogām.
Laba mehānika, bet papildu galdi ir pārāk dārgi
Marvel Pinball Spillehall eaq
Es startēju lietotni, un tajā tiek parādīts logs ar uzrakstu "pārbaudīt spēles licenci", spēle tiek aizvērta un novirza mani uz Google lietotņu veikala lapu, iespējams, lai atvieglotu atinstalēšanu ātrāk.
Tas ir labi, bet es nevaru pierakstīties barā. Kad es noklikšķinu uz pogas, tas iziet no spēles. Izslēdz visu. . Es izmantoju galaxy s3. Lūdzu, izlabojiet to.
Startējot, tiek iestrēgta licences pārbaude.
Spēle bija jautra, bet ar pirkumu jūs saņemat vienu galdu. Es atmaksāju savu naudu un atradīšu kaut ko tādu, par kuru ir jāmaksā, nevis vēlreiz. Katrs galds ir. 099 centi.
atvainojiet, es nevaru dot tai iespēju, kamēr mana Honor Play displeja malu attiecība ir pietuvināta.
Jā, jums ir jāmaksā nauda par pinbola posmiem. Jā, lai iegūtu balvas, ir vajadzīgs laiks. Bet jums patīk stratēģija un jautrība, kas jums būs ar šo spēli
Pārāk aizņemts grafiski. Man nepatika ne spēles izskats, ne sajūta...
Laba spēle, daudz jautrības. Nedaudz sarežģīti, taču tas liek jums atrast vēlmi vairāk
Agrīnās stadijas šķiet stabilas
Pilnībā bojāts un nevar atskaņot S10 . Pirmā spēle, par kuru jebkad esmu atmaksājis naudu.
Tehnisku problēmu dēļ atjaunināts no iepriekšējās 1 zvaigznes. Sākumā spēle man radīja problēmas ar palaišanu, bet pēc tam tika novērsta, un man jāsaka, ka šī ir tik jautra, kā es domāju. Ļoti forša spēle. Daudz galdu, no kuriem izvēlēties, es tiešām biju pārsteigts, ka to ir tik daudz, un tas spēlē ļoti labi. Vienkārši lieliska nostalģiska spēle, kas iztur neatkarīgi no tā, vai esat iepriekš spēlējis pinbola spēles vai nē. Labi padarīts.
Man patīk dažādas pinbola mašīnas, taču es neesmu sajūsmā, ka lielākā daļa no tām ir jāiegādājas kā pirkums lietotnē. Man tās visas, protams, nav. Kaut būtu komplektu piedāvājumi.