Post by thumbbafirmnewra on Mar 17, 2022 7:45:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sea Monster City ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sea Monster City IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bir çox qızıl üçün fırıldaqçı kodu ▞▞▞
▞▞▞ Sea Monster City 2022 version ▞▞▞
Sea Monster City Ролевые wmx
bu oyun zəhmli amma çətindir
həmişə oyunu sevirdi
Vaxtınızı boşa keçirməyin. Oyun yalnız 240-cı səviyyəyə döyüşmək üçün hazırlanmışdır. Bu səviyyəyə çatdıqdan sonra o, çökür. Tərtibatçı VIP üçün proqram alışlarını gözləyir, lakin tam oyun təqdim edə bilmir. Köpəkbalığı şəhəri oynayanda da eyni şey oldu, ona görə də telefonla bağlı problem deyil.
log
Oynamağıma mane olmağa davam edir
Mən indiyə qədərki ən yaxşı oyun olardım
Hətta oynamağa icazə vermir. Proqram avtomatik olaraq bağlanır.
Çox baha başa gəlir.
tamam məncə
Oyun bərbad vəziyyətdədir, çökməyə davam edir
Bu gözəldir hamı bunu oynasın
Bu, əlavə etdiyi hər şeyi etmək və ya real pul xərcləmək üçün hər şeyi etmək üçün ödənişli bir oyundur.
Oyun olduqca əyləncəlidir, həqiqətən də belədir. Amma problem ondadır ki, qiymətli daşlar tez-tez istifadə olunur. Onları əldə etməyin yeganə yolu ya reklama baxmaq, ya da onları mağazada almaqdır. canavarlarınızı təkmilləşdirin ki, bu da onları qənaət etməyə məcbur edir. Canavarlarınızı təkmilləşdirməyin qiyməti isə həddən artıq çoxdur. Bəlkə də canavarlarınızı qiymətli daşlar və ya sikkələrlə təkmilləşdirə bilsəniz. Və qiymətli daşları daha sürətli əldə etməyi bir az asanlaşdırın. Amma ümumilikdə, oyun olduqca yaxşıdır.
salam oyunlar sərindir amma minioyun çarxını təkmilləşdirmək lazımdır, çünki aldığınız yeməyin miqdarı daha yüksək olmalıdır, mən həqiqətən 5,10,15,20,50 deməkdir, bu da ala biləcəyiniz qidalardan biri də 5 daşdır. miniga.e çarxında sinə simvolundan 50 daş kimi yüksəklik yaxşı iş davam edir
Ən yaxşısı
Mükafat canavarı verilməməsi üçün turnirlərə çox vaxt sərf etdim. Bu iki dəfə baş verib. Geri qayıtmaq və geri götürmək üçün heç bir yol yoxdur.
Kung Fu Animal Fighting Game Adventure tyj
Sea Monster City Rol Oyunu edfg
Nifrət etdim.....oynamağa belə imkanım olmadı...Yükləyən kimi çökdü
Sərin canavar helikopteri və qaranlıq elasmo və tshark
Mən qızam, amma bu oyunu oynayandan sonra özümü oğlan kimi hiss edirəm
Sea Monster City Ролеви nvd
Əla.amma mən sizə əla qiymət vermirəm
Mən oyunu çox gözəl sevirəm
Möhtəşəm!!!!!!!!!!!! Bu mənim ilk favorit top 1 oyunumdur!!!!!
Çox potensial var, amma... SİZ TƏTBİQ İÇİNƏ MƏQSƏD ALMAYA BİLMƏZSİNİZ! Tətbiq məqsədləri pulsuz oynayan oyunçular tərəfindən edilə bilər, siz proqramda alış-veriş edə bilməzsiniz, müntəzəm məqsəd! Həmçinin, canlılarınızı təkmilləşdirmək üçün TƏLƏB olunan nadir qiymətli daş valyutasını etməməlisiniz. Tətbiqlərin necə getməli olduğu deyil və onun sadəcə pis forması və məqsədi sizi acgöz göstərməyə məcbur edir.
Mən oyunu sevirəm, çünki canavarlar əldə edə bilərsiniz.
Bu, həqiqətən darıxdırıcıdır
Qrafika möhtəşəmdir
Dəniz canavarları möhtəşəmdir
salam uşaqlar klikləyin yuor chrome serch mod apk sea monster end uilmate money and gem lets go chrome
Siz onu alan kimi mənə deyir ki, dayanıb, bu oyunu almayın 👎
Bəyənin 😊
Mən indicə Josette-i eşitdim və düşünürəm ki, nə baş verdiyini bilirsiniz və mənim 7 yaşım var və adım ER Fernandez deyil, adım Elladır
Böyük vaxt qatili
Günlərlə oynadım və həzz aldım .... indi yüklənməyəcək.... sadəcə güclə hər zaman bağlanır
Dəniz canavarının belə sərin olması çox yaxşıdır
Mən bu seriyanın digər oyunlarını oynamışam və inanın ki, buna daxil ola bilmirəm. Qrafiklər yanlışdır və ingilis dili/imla/qrammatikası pisdir.
Yalan deyəcək yaxşı oyundur, amma nə deyirsən, səni qovar
Bu kimi digər oyunlar kimi yaxşıdır
Bu əla oyundur, lakin nasazlıqlar lazımsızdır və mən də onun Dragon City kimi olduğunu bəyənirəm.
Sea Monster City Role Playing gqox
Bu oyun çox asandır mənim ilk oyunum belə əjdaha kəndi idi və mən xəyal əjdaha kömür əjdahası və su pərisi əldə etdim, çox əyləncəlidir bir neçə canavar göndərməlisən, gözəl olar 😃
BU OYUNA NİFRƏT EDİRƏM